Supervision

CompLead starter supervisionsgruppe for erfarne organisationskonsulenter- og psykologer i "... at komme overens med kompleksiteten i konsulentrollen"

 
Vi starter i oktober 2021 en supervisionsgruppe med plads til 4-6 deltagere. CompLeads tilgang til supervision er, ligesom KOK uddannelsen, multiteoretisk og samskabende, og der vil være mulighed for at indgå i en gruppe, hvor du sammen med andre arbejder på din konsulentrolle og den organisatoriske kontekst, du arbejder i.
Du arbejder måske som intern HR konsulent/partner eller du arbejder måske som ekstern konsulent som selvstændig eller som ansat i et konsulentfirma. Du har gjort dig erfaringer med at arbejde med forandringer, konflikter, teamudvikling, strategisk ledelse og er blevet optaget af, hvad der virker og ikke virker på disse områder, og hvordan en god praksis for dig kan begrundes.
 
Hvis supervisionsgruppen kunne have interesse for dig, kan du læse mere her og tilmelde dig ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Hvis du har en kollega, supervisionsgruppen kunne være interessant for, er du velkommen til at dele opslaget.

CompLead tilbyder organisationspsykologisk supervision til enkeltpersoner og til grupper i både interne og åbne forløb. Vores målgruppe er konsulenter og organisationspsykologer. 

Vi ser supervision som en samskabende, gensidig læringsproces, hvor supervisanden løbende arbejder på at træde i karakter og på at blive til den konsulent man vil være så vidt det lader sig gøre i den givne kontekst man arbejder i.

CompLeads tilgang til supervision er multiteoretisk og baserer sig på en kompleksitets- og emergensforståelse af organisatoriske processer. Vi lader os inspirere af såvel diverse teorier, som hvad der dukker op af refleksioner og tanker i forhold til cases og af andre fortællinger i rummet. Samtidig er det vigtigt at have sig for øje, at der altid er en dimension af organisationsudvikling i supervisionsforløb.

Arne Vestergaard og Mette Amtoft er begge autoriserede supervisorer i organisationspsykologi og superviserer både enkeltpersoner og grupper.

video complead
Se videoer om Complead