CompLead inviterer til faglig aftensalon torsdag d. 5. april 2018

Den første CompLead aftensalon har overskriften ”Fra KOK til VUCA og Versatil Ledelse”.  Oplægget kommer fra Niels-Henrik Sørensen, som udover at han var KOK 4 deltager er cand. psych., ekstern lektor på CBS og partner i LEAD. Niels Henrik skriver: ”VUCA er et forsøg på at sætte ord på de nye vilkår, som verdens ledere må operere under, og indkapsler den oplevelse, at virkeligheden i stigende grad er præget af omskiftelighed, usikkerhed, kompleksitet og tvetydighed”. Om versatil ledelse skriver han videre: ”Versatil ledelse handler om evnen til at navigere fleksibelt i komplekse opgaver og vilkår og bygger på en ledelsesforståelse, der er udviklet af Robert Kaplan og Rob Kaiser på baggrund af over 30 års forskning og konsulentpraksis” 

Den første aftensalon vil finde sted d. 5. april mellem kl. 19:00-21:30 i hyggelige rammer på Alléenberg, Allégade 4, 2000 Frederiksberg.

For at tilmelde dig skal du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samt mobilepaye prisen for arrangement til 26255045 (husk at skrive dit fulde navn). Du kan også betale kontant i døren. 

Pris: 300 kr. pr. gang

Pris for studerende: 100 kr. pr. gang

På glædeligt gensyn!

De bedste hilsner

Mette, Arne & Katrine 

International Journal of Relational Practice

Vi er blevet bedt om at skrive en artikel om vores konsulentuddannelse til International Journal of Relational Practice. Vi håber, det kan være med til at bane vejen for en international udgave af KOK.

Udvikling af konsulentafdelinger

Vi udbyder nu udvikling af konsulentafdelinger, som en kombination af internt træningsforløb og organisationsudvikling. Det bygger på erfaringerne og vidensbasen fra konsulentuddanelsen KOK, men tager udgangspunkt i praksis.

video complead
Se videoer om Complead